“Het Essentiële”

Nieuwe verpakkingen

Medio 2022 zal Manfred Sauer alle producten voortaan gaan leveren in een nieuwe milieuvriendelijke verpakking!

Anders dan bij de vorige generatie doosjes het geval was, is deze verpakking gemaakt van optimaal recyclebaar karton zonder de volledige witte bedrukking met milieubelastende verf. Daarnaast zijn de doosjes effectiever te stapelen en kunnen er zo meer doosje per keer worden getransporteerd of opgeslagen. Dit brengt de belasting voor ons milieu verder omlaag.

2022-08-02 
Ook de kleine doosjes nieuwe stijl voor de externe katheters (condoomkatheters) van Manfred Sauer zijn in ons magazijn gearriveerd en worden inmiddels uitgeleverd. Ze zijn veel steviger dan de vorige versie en zorgen ervoor dat de producten in optimale conditie bij onze eindgebruikers aankomen. Daarnaast zien ze er best schattig uit!
2022-05-19


2022-05-10 Visuele gebruiksaanwijzing verpakking IQ21, IQ26, IQ36 en IQ60
We hebben een visuele gebruiksaanwijzing gemaakt om de nieuwe milieuvriendelijke IQ-Cath verpakkingen extra toe te lichten. De doosjes zijn platter en breder dan de oude verpakkingen en hebben een aantal specifieke voordelen. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

2022-04-15 Instructievideo voor het ophangen van de nieuwe doosjes!
Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u een nieuwe instructievideo, waarin u kunt zien hoe u de nieuwe verpakking van de IQ-Cath eenvoudig kan ophangen. Klik hier voor de directe link om de video op YouTube te bekijken.

2022-04-05 De eerste doosjes van de IQ43 in de nieuwe verpakking zijn binnen!
Vandaag zijn de eerste doosjes van de IQ43 in ons magazijn gearriveerd. Dit is de eerste variant van de bekende IQ-Cath katheter die in het nieuwe doosje is verpakt. Uitlevering naar de groothandel en medisch speciaalzaken in Nederland volgt snel.De nieuwe verpakkingen scheur je met een strip aan de zijkant open (zie foto), waardoor er een doosje met een klepje ontstaat. De katheters zijn op die manier eenvoudig te gebruiken en de verpakking is optimaal hersluitbaar. Ook wordt het horizontaal bewaren op deze wijze gestimuleerd, zodat de katheters altijd optimaal recht blijven.