“Het Essentiële”

Manfred Sauer

Er is nu een speciale introductiefilm (6:14 min) van de fabrikant Manfred Sauer Gmbh met een Nederlandse nasynchronisatie. Dus voor iedereen die Nederlands spreekt is het eenvoudig te volgen. Een absolute aanrader!

Klik op het plaatje om de film te gaan bekijken.


De historie van Manfred Sauer

Het begon allemaal in 1982 toen Manfred Sauer in Lobbach te Duitsland de eerste fabriek oprichtte voor de fabrikage van condoomkatheters. In die tijd waren condoomkatheters geheel onbekend en gelukkig is daarin de jaren erna veel verandering gekomen. De Manfred Sauer katheters worden inmiddels wereldwijd verkocht en hebben zich ruimschoots bewezen als een zeer betrouwbare vorm van urineopvang bij de man.

Manfred Sauer Foundation

In 21 mei 2006 besloot de heer Sauer om de Manfred Sauer Foundation te stichten. Het was zijn antwoord op de vraag hoe hij zijn succes kon delen met de mensen die ' t succes juist hadden voortgebracht. Daarnaast zou de foundation zorgen voor werkgelegenheid van de locale bevolking en zouden mensen in een rolstoel zich tevens op een uiterst gelijkwaardige wijze tussen de
locale bevolking kunnen mengen. Zo wilde de heer Sauer voorkomen dat de foundation alleen gezien werd als een faciliteit voor gehandicapte mensen. Iedereen die de Manfred Sauer Foundation zelf heeft bezocht, heeft met eigen ogen kunnen zien dat deze opzet volledig is geslaagd.

Maatwerk in producten

Manfred Sauer GmbH produceert een breed assortiment producten die vooral gericht zijn op een zo eenvoudig mogelijke urine-opvang en urineafvoer. Het zit daarbij in het DNA van de organisatie geweven om ervoor te zorgen dat er voor zoveel mogelijk mensen een passende oplossing geboden wordt.

Manfred Sauer NL B.V.

Vanaf 6 maart 2017 is Manfred Sauer NL B.V. de exclusieve primaire distributeur en vertegenwoordiger van alle Manfred Sauer GmbH producten in Nederland. Ons doel is om de service naar de zorgprofessional en de zorgvrager zo maximaal mogelijk te maken. Daarbij biedt deze nieuwe organisatie de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Manfred Sauer NL B.V. is een zelfstandige Nederlandse onderneming en wordt ook door een Nederlandse directie geleid.